top of page

Fantasifulde Værker Lyser Op på Køge Bibliotek

Kunstskolen Rammen er stolt over at præsentere en levende udstilling af elevarbejder på Køge Bibliotek. Udstillingen, som omfatter en mangfoldighed af kunstformer, fra fantasifulde malede 3D-printede figurer til delikate tekstilarbejder og dybdegående tegninger, viser bredden og dybden af vores elevers kreative evner.


Hver kunstner har arbejdet med personlige temaer og teknikker, hvilket resulterer i værker, der ikke kun er visuelt imponerende, men også fortællinger om individuel udforskning og udtryk. Vores elevers forskellige baggrunde og unikke perspektiver skinner igennem i hver skulptur, hvert stykke stof og hver tegning, hvilket tilføjer et dybt personligt præg til den samlede udstilling.


Denne udstilling er ikke kun en fejring af vores elevers kunstneriske talenter, men også et vidnesbyrd om deres utrolige evne til at overvinde og tilpasse sig forskellige udfordringer gennem kreativitet. Vi inviterer alle—familie, venner og kunstelskere—til at komme forbi og opleve disse inspirerende værker.

Udstillingen løber i de næste tre uger, og adgangen er gratis. Kom og se, hvordan kunst kan fungere som både en bro og et spejl, og lad jer inspirere af de historier, hver kunstværk fortæller.
Comments


bottom of page